BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

Voorafregeling

Uw uitvaartwensen bekend maken

Een uitvaart regelen is behoorlijk intensief en komt voor de nabestaanden op het moment van een overlijden meestal onverwachts. De familie heeft tijd nodig om te rouwen en het overlijden een plaats te geven. Vandaar is het al verstandig om nu te denken aan later en uw wensen op papier te zetten.

Het is niet de bedoeling dat u uw begrafenis al tot in de details regelt, al kan het wel. U kan uw nabestaanden echter nog de ruimte geven om de dienst te personaliseren naar hun behoeften ter verwerking. Wij bespreken graag met u reeds de grove lijnen en garanderen u een uitvaart naar uw gevoel.

Enkele mogelijkheden:

  1. De organisatie van de begrafenis of crematie wordt schriftelijk vastgelegd en een kopie van deze afspraken wordt aan een familielid bezorgd.
  2. U kunt de voorziene begrafeniskosten voorafbetalen. Het bedrag dat u overmaakt dekt samen met de intresten een deel van of alle begrafeniskosten.
  3. Parallel met de begrafenisregeling kunt u een speciale bankrekening openen.
  4. De voorafgeregelde begrafenis kan steeds vergoed worden door elke overlijdensverzekering. Dus ook als u reeds een overlijdensverzekering hebt afgesloten kan u bij ons terecht voor het maken van afspraken op voorhand.

Wij overlopen graag met u de verschillende mogelijkheden en geven u een gerust gemoed over uw afscheid.

Bel ons 09 345 84 86 Maak een afspraak