BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

Crematies

Bewaren van de as naar uw wens

Steeds meer mensen kiezen voor crematie, waarbij de menselijke assen bewaard worden. Hierdoor is het mogelijk om na het overlijden as van uw dierbare geheel of gedeeltelijk thuis te bewaren en dichtbij u te houden dankzij knuffelurnen, assierraden of in een stijlvolle urne.

Bij crematie zijn er verschillende herinneringsplaatsen mogelijk. Zo kan de as in een urne worden bijgezet in een nis, het ‘columbarium’ genoemd, of kunt u kiezen voor uitstrooiing op een ‘strooiweide’ of het begraven van de urne op een urnenveld. Ook uitstrooien op zee kan.

Wij luisteren naar u en zoeken samen uit hoe u uw dierbare het liefst wil herinneren. We overlopen graag alle mogelijkheden met u in onze toonzaal.

Bekijk onze toonzaal

Crematorium Westlede

In het dichtstbijzijnde crematorium Westlede, gevestigd te Lochristi, geven ze veel aandacht en zorg aan de overledene. U kan hier op een stijlvolle manier afscheid nemen van uw dierbare. De plechtigheden zijn zeer verzorgd en ook ‘uitstrooiing’ of ‘bijzetting’ is hier mogelijk.

Elk kerkhof voorziet in een columbarium voor het bewaren van de urne en urnenbegraafplaats. Wij zorgen voor het bewaren van de urne naar uw wens.

Contacteer ons voor meer info