BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

Begrafenissen

Sereen afscheid met persoonlijke toets

Wij verzorgen elke begrafenis, burgerlijk of kerkelijk en om het even van welke geloofsovertuiging. Voor de ceremonie geven we aandacht aan hoe u uw dierbare wil herinneren, al dan niet met persoonlijke inbreng en op serene wijze.

Wij willen uw dierbare een waardig afscheid geven. U kan de cermonie personaliseren door middel van foto's, muziek, traditionele gebruiken, etc. Wij begeleiden u tijdens deze mooie nagedachtenis en brengen uw dierbare naar zijn/haar eeuwige rustplaats, een plaats voor rouwverwerking en voor herinneringen ophalen voor u en uw familie.

Plechtigheden

Voor de burgerlijke plechtigheden kunt u terecht in ons modern funerarium. Hier kan ook in een serene sfeer, voorafgaand aan de begrafenis- of crematie-plechtigheid, afscheid genomen worden. Voor grotere plechtigheden beschikken we over de 'Aula Libera' op 100m van het kerkhof van Zelzate.

Ontdek ons funerarium

Begraafplaats

Het kerkhof kan u vrij kiezen. Iedere inwoner heeft tevens recht op een kostenloze begraafplaats van minimum 10 jaar. U kan ook voor een concessie kiezen van 15 of 50 jaar. Het kostenloos graf geldt echter alleen in de woonplaats van de overledene.

Kosten

Dankzij onze unieke service zijn alle kosten bekend voor de begrafenis zelf. Nadat we alle elementen van de begrafenis overlopen hebben, krijgt u een orderbevestiging waarop alle gemaakte en nog te maken kosten vermeld zijn. Zo worden verrassingen achteraf vermeden.

Contacteer ons voor meer info
VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat te doen bij een overlijden en wat nadien?
  • Kan ik mij verzekeren voor een begrafenis?
  • Wat met een overlijden in het buitenland?

LEES ALLE ANTWOORDEN

Waarom voor ons kiezen?

  • Wij regelen alles voor u naar wens
  • Al jaren een gevestigde waarde
  • Vriendelijk en hartelijk onthaal
  • Sereen en modern funerarium

Maak een afspraak