BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

HISTORIEK

Rouwcentrum Verhoeven wordt sinds begin vorige eeuw gerund door de familie Verhoeven. In 1924 startte Remi Verhoeven met het overbrengen van overledenen in de Franz Wittoucklaan. Met paard en kar werden niet alleen koerieropdrachten uitgevoerd; men kon bij Remi eveneens terecht voor het regelen van een begrafenis.

In 1928 werd de zaak overgebracht naar de Grote Markt. Sommigen zullen zich nog café 'De Afspanning' herinneren dat door een felle brand zwaar getroffen werd.

Zoon Raoul Verhoeven bouwde samen met zijn echtgenote Diane Genetello in 1958 de zaak uit tot een volwaardige begrafenisonderneming. Waarbij ze zich toelegden op het verzorgen van begrafenissen en het regelen van de plechtigheden.

In 1990 kwam Karine Verhoeven, dochter van Raoul, in de zaak. Karine en haar man, Carlo De Smet, namen de onderneming over in 1992. Zo ontstond 'Rouwcentrum Verhoeven'. Op de hoek van de Franz Wittoucklaan en de Oostkade werd de zaak uitgebouwd tot een modern rouwcentrum zoals we het vandaag kennen.

Rouwcentrum Verhoeven beschikt over een hedendaags funerarium dat aan strenge reglementeringen voldoet en sinds 2013 volledig vernieuwd werd, en over een moderne toonzaal met een serene besprekingsruimte.

In hetzelfde jaar werd de Aula Libera in gebruik genomen in de Kerkstraat te Zelzate. Deze aula biedt plaats voor plechtigheden tot 150 personen, eventueel aangevuld met een koffietafel ter plekke.

Meer info over Karine Kom eens langs