BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

Ons Hedendaags Funerarium

Bewaring, Opbaring, Begroeting
Kleine plechtigheden

Rouwcentrum Verhoeven beschikt over een modern funerarium. Hier wordt het lichaam van de overledene onder optimale omstandigheden bewaard.

Op vraag van de nabestaanden kan de overledene opgebaard worden in een sobere maar stijlvolle begroetingskamer, met respect voor elke levensbeschouwing. Hier kan u sereen afscheid nemen van uw dierbare. Daags voor de begrafenis staat het funerarium ter beschikking van de nabestaanden om een laatste begroeting aan de overledene te brengen.

Ons funerarium is tevens geschikt voor beperkte burgerlijke plechtigheden, met een capaciteit tot ong. 30 personen. Geschikt voor een intiem afscheid.

Naast het gebruik van ons funerarium is het mogelijk de overledene in het ziekenhuis van overlijden te laten of eventueel thuis op te baren. We bespreken dit graag met u.

De 'Aula Libera'

Grote plechtigheden

Voor grotere plechtigheden beschikken we over de 'Aula Libera', een mooie ruimte in een voormalig kloostergebouw in de Kerkstraat te Zelzate, op 100m van het kerkhof.

De 'Aula Libera' biedt een alternatief voor een kerkdienst of het afscheid in een crematorium. Er kunnen grotere plechtigheden gehouden worden waar er tot 150 mensen kunnen zitten. Dankzij de mooie, unieke glasramen en een paar renovaties in het klooster heerst er in de Aula Libera toch een intieme en warme sfeer. In dit historisch gebouw zijn er voorzieningen voor een koffietafel na afloop van de uitvaartdienst.

Voor het verzorgen van uw koffietafel doen we beroep op de lokale handelaars in Zelzate en directe omgeving, in onderling overleg met u.

Contacteer ons voor meer info