BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

Karine Verhoeven & Carlo De Smet

Als dochter van begrafenisondernemers en met ondertussen meer dan 25 jaar ervaring, weet Karine hoe zij u kan helpen in een voor u moeilijke periode. Haar opleiding en ervaring in de zorgsector, als verpleegster, komt hier ook zeker van pas. In een periode van verdriet en rouwen biedt zij u de zorgen en geeft ze u de kracht die u nodig heeft. Karine begeleidt u op een persoonlijke, serene manier met de nodige aandacht.

Samen met haar echtgenoot, Carlo De Smet, bouwde Karine aan de vernieuwing van de zaak.

Zij is bestuurslid van de beroepsvereniging Uitvaartunie Vlaanderen voor de onafhankelijke begrafenisondernemers. Zij is dus steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op wetgevend vlak, nieuwe gebruiken en richtlijnen omtrent uitvaartzorg, begrafenissen en crematies. Uitvaartunie Vlaanderen heeft ook als doel om de beste en kwalitatief meest hoogstaande dienstverlening te kunnen bezorgen aan de getroffen families.

In 2014 werd Karine voor haar verdiensten tot 'Meester in het Beroep' benoemd door de toenmalige Minister van Werk, mevrouw Monica De Coninck.

Bij Karine kunt u erop rekenen dat zij er werkelijk alles aan doet om van uw dienst een waardig afscheid te maken. Ze laat zich omringen door professionele en toegewijde mensen. Samen met Karine en Carlo staan zij in voor een stijlvolle en eervolle begeleiding.

Maak een afspraak met Karine Ontdek onze uitvaartzorg