BEL ONS: 09 345 84 86
Dag & nacht bereikbaar, ook op zon -en feestdagen
Menu

3 Generaties

Rouwcentrum Verhoeven kan bogen op de ervaring van 3 generaties voor het regelen van uw begrafenis of crematie. Sinds 1992 kwam het rouwcentrum in handen van dochter Karine Verhoeven en echtgenoot Carlo De Smet. Samen bouwden ze de zaak verder uit met een moderne toonzaal en aanpalend funerarium, dat in 2013 volledig vernieuwd werd.

Bekijk onze historiek Lees meer over Karine

Ons rouwcentrum

Wij hebben gezorgd voor een rouwcentrum met serene en stijlvolle uitstraling. Waar we een sfeer van vertrouwen en warmte voorop stellen. Een sobere inrichting zorgt ervoor dat alle aandacht in het funerarium naar de overledene persoon gaat. Zo bieden wij een waardig afscheid voor alle families.

Het funerarium is gescheiden van onze toonzaal, voor het optimaal aanbieden van privacy aan de familie. In onze winkel helpen we u bij de keuze uit:

  • Grafkisten: klassieke, moderne, geprinte,...
  • Urnen: knuffelurnen, 3D-geprinte urnen,...
  • Assieraden: hangers, ringen, armbanden,...
  • Grafversieringen: foto, naamplaatjes,...
  • Condoleancekaarten
  • Bloemen: zijdebloemen, verse bloemen

We beschikken over een ruim assortiment ter plaatse en bieden mogelijkheden ter bestelling. We zijn erg meegaand en zijn steeds op zoek naar de beste manier om uw dierbare te herdenken. Hiervoor nemen we samen met u de tijd en bespreken we de wensen van de overledene en familie.

Onze besprekingsruimte leent zich dan ook perfect tot het houden van rustige gesprekken. We willen u hierdoor op uw gemak stellen bij de bespreking van moeilijke zaken en emotionele beslissingen.

Bekijk ons Funerarium Bekijk onze Toonzaal